Endless Styles x V.S Optiek

Geschreven door Vince van V.S optiek voor V.S. Optiek

Verkopen jullie nu ook schoenen?

Eh, wij snappen de verwarring wel… De etalage valt gelukkig goed op! Hier hangen sinds kort prachtige exemplaren van Nike, Saucony, New Balance en nog een aantal toffe merken.

Het zijn trouwens niet zomaar schoenen. Dit zijn serieuze sneakers. Retro, oldskool, vintage en limited editions. Allemaal ongedragen en met doos!

Zoals altijd ontstaan de beste ideeën tijdens de borrel. Zo waren wij laatst op bezoek bij Takties voor een werkbespreking. De eigenaar van Takties, Daniel vd Ende, verzorgt onze websites, versterkt onze online zichtbaarheid en verzorgt het ontwerp voor verschillende projecten.

Nog een biertje?

Na het overleg was het tijd voor de VrijMiBo. Wij verruilden het Takties-kantoor voor de showroom van EndlessStyles. Deze verplaatsing geschiedt middels een trappetje. Zo gepiept.

Een biertje werden er al gauw een aantal. Mijn blik viel op een wand met een groot aantal schoenendozen. Deze werden al vlot geopend om de inhoud te bekijken. De meest bijzondere sneakers, unieke modellen kwamen voorbij.

‘Daan, hier moeten we iets mee doen!’ Eerst nog een biertje…

Lang verhaal kort

Sinds enkele weken hangen deze gave sneakers hier in de etalage. En oplettende passanten is het al opgevallen dat deze modellen rouleren. Wekelijks hangen er weer andere exemplaren.

Wij verkopen deze sneakers niet en hier passen is ook wat onhandig. Maar ik verwijs jullie graag naar EndlessStyles aan de Vaart…

…uiteraard loop ik zelf nu ook op een paar stoere sneakers.

Contact

 • Vestigingsadres Assen

  Vaart Z.Z. 7a
  9401 GE Assen

 • Vestigingsadres Groningen

  Korreweg 186
  9715 AL Groningen

 • Telefoon & Mail

  06 24521685
  info@takties.nl

 • Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag - 09:00–18:00 uur
  Zaterdag en Zondag - Gesloten