Wat is Grafische vormgeving?

Wij geven jouw ideeën een visuele vorm. Deze kan jij gebruiken voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld om jouw bedrijf een imago boost te geven, meer klanten/leads binnen te halen of producten/diensten te verkopen. Onze artistieke, creatieve en technische vaardigheden zetten wij ten volle in om bij te dragen aan het beste resultaat. Zo kunnen wij jou helpen met traditioneel drukwerk, online media, interactieve media en multimedia vormgeving.

Logo ontwerp

Wanneer je ons een concreet basisidee aanlevert neemt het ons werk en tijd uit handen. Op deze wijze kunnen wij vlot een basisontwerp bij jou neerleggen, welke wij na het ontvangen van jouw feedback in detail kunnen uitwerken. Het eindresultaat is een goede visuele vertegenwoordiging van jouw bedrijf.

Huisstijl ontwerp

Vaak maakt een logo onderdeel uit van jouw huisstijl. De huisstijl wordt toegepast in uitingen zoals visitekaartjes, briefpapier, een factuur opmaak of promotiemateriaal. Wij maken bij logo ontwerp een passende huisstijl welke past bij jouw bedrijf en merk. Afhankelijk van jouw wensen en eisen stellen wij een pakket voor je samen dat bij jouw onderneming past.

Grafische ontwerp

Bij veel reclame en promotie uitingen komt een grafische opmaak kijken. Wil je iets in de krant adverteren of juist online? Leuke posts op social media plaatsen, een flyer of poster ontwerpen. Er zijn oneindige mogelijkheden waar we jou mee kunnen helpen.

Wanneer je ideeën hebt, brengen wij ze tot leven. Wij kunnen ook met je meedenken om je ideeën meer vorm te geven. Op maat kijken we wat nodig is om het beste resultaat te behalen.

{gallery}grafisch_ontwerp{/gallery}

Voordat wij kunnen bepalen wat de beste manier is voor jouw bedrijf, gaan we met elkaar in gesprek. Zo leren we elkaar kennen en kan gevoel deel uit maken van het beslissingsproces. Wanneer heb je tijd om eens te praten? Neem contact met ons, dan plannen we een afspraak.

Contact

 • Vestigingsadres Assen

  Vaart Z.Z. 7a
  9401 GE Assen

 • Vestigingsadres Groningen

  Korreweg 186
  9715 AL Groningen

 • Telefoon & Mail

  06 24521685
  info@takties.nl

 • Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag - 09:00–18:00 uur
  Zaterdag en Zondag - Gesloten