Wat kun je met een nieuwsbrief bereiken?

Veel bedrijven doen dagelijks zaken met klanten of dit nu zakelijk of particulier is. Is dit eenmalig of zijn ze vaste klant? Met het versturen van een nieuwsbrief kun je de aandacht van jouw vaste klanten, nieuwe klanten of prospects vasthouden. Dit leidt tot meer contact, het opbouwen van een klantrelatie, het aanzetten tot sales en ga zo maar door. Takties helpt jou met het ontwerpen en schrijven van een goede en effectieve nieuwsbrief.

Wie stuur je een nieuwsbrief?

Wanneer je een CRM systeem gebruikt, heb je daar vaak de mogelijkheid om allerlei klantgegevens op te slaan en te gebruiken voor eindeloze doeleinden. Zo ook voor je nieuwsbrief! Door verschillende onderwerpen onder de aandacht te brengen zet je de ontvanger aan om zich verder te verdiepen in jouw bedrijf, in de onderwerpen waar jij de nadruk op legt of welke producten en diensten je te bieden hebt. Zo zullen ze je in de gaten gaan houden en zorgt dit voor meer bezoekers op je website, cross selling, een band met je klant en ga zo maar door. Het is tevens een optie om op je website een inschrijfmogelijkheid te plaatsen voor jouw nieuwsbrief. Zo kunnen bezoekers zich inschrijven om op de hoogte te blijven. Door de nieuwsbrieven op jouw website te plaatsen en te delen op social media kunnen jouw (potentiële klanten) zien wat voor toegevoegde waarde je levert en zullen zij de nieuwsbrief ook graag ontvangen. Wij helpen jou als ondernemer om dit naast jouw dagelijkse drukte in te kleden.

Nieuwsbrief ontwerp

Takties gebruikt verschillende nieuwsbrief programma’s om een nieuwsbrief in op te maken en te versturen. Denk bijvoorbeeld aan Laposta en Mailchimp. Met deze tools kunnen wij grafisch een nieuwsbrief template opmaken en inzetten voor de desgewenste doelen. Wanneer het design van de nieuwsbrief er aantrekkelijk uitziet helpt dit mee om de lezende aan te zetten tot actie. Wanneer er verschillende doelen zijn kunnen wij meerdere templates maken die naast elkaar te gebruiken zijn. Zo kun je een blog versturen met een template dat gemaakt is om aan te zetten tot lezen of anderzijds een commerciële nieuwsbrief om aan te zetten tot het aankopen van producten of diensten. Takties denkt mee met jouw bedrijf hoe we het beste deze tools kunnen inzetten.

Nieuwsbrief teksten

Het schrijven van teksten en het vermarkten van jouw eigen bedrijf is soms niet even makkelijk. Veel bedrijven lopen er tegenaan dat zij het nut er wel van inzien maar niet tot de uitvoering komen. Takties kan daarbij helpen. Je kunt bijvoorbeeld trefwoorden en ideeën aanleveren zodat wij er een pakkend geheel van kunnen maken. We kunnen je ook uitleggen hoe je dit zelf kunt doen met simpele tips en tricks. Teksten schrijven lijkt heel lastig, vaak is het helemaal niet zo moeilijk en kun je met jouw kennis als ondernemer toegevoegde waarde leveren. De inhoud van een nieuwsbrief kun je tevens ook weer inzetten als content voor jouw website en social media kanalen. Dit komt de vindbaarheid van jouw website ten goede (SEO).

Takties is gevestigd in Assen en Groningen en werkt voornamelijk in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Zo hebben wij klanten in Assen, Rolde, Hoogeveen, Meppel, Emmen, Veenoord Groningen, Haren, Veendam en Drachten.

Bent je ook geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Contact

 • Vestigingsadres Assen

  Vaart Z.Z. 7a
  9401 GE Assen

 • Vestigingsadres Groningen

  Korreweg 186
  9715 AL Groningen

 • Telefoon & Mail

  06 24521685
  info@takties.nl

 • Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag - 09:00–18:00 uur
  Zaterdag en Zondag - Gesloten