Webonderhoud is ontzorgen.

Wanneer jouw website online staat en draait wil jij hier geen omkijken naar hebben. Aangezien de wereld rondom internet en software aan snelle verandering onderhevig is, gaat het helaas niet vanzelf. Ook internetcriminaliteit zoals hacken heeft invloed op jouw site en zal moeten voorkomen worden. Wil jij dat alles zorgeloos draait? Wij regelen het voor jou!

Joomla! software updates

Aangezien Joomla software constant in beweging is, zijn er software updates die moeten worden bijgehouden. Als je gemiddeld kijkt, zijn er binnen Joomla jaarlijks zo’n 10 updates beschikbaar. Ter verbetering van de software kan dit van alles zijn.

Takties gebruikt specifieke tools om alle websites in ons beheer in de gaten te houden en updates automatisch naar voren te halen. Deze mogelijkheden zijn af te nemen in een serviceovereenkomst op maat.

Joomla! extensie updates

Wanneer de software van Joomla verandert, moeten alle extensies blijven communiceren zodat de website blijft draaien en functioneel blijft. Extensies op zich zelf zijn ook in ontwikkeling en moeten doorlopend worden bijgehouden. Takties houdt deze updates grondig in de gaten en zorgt ervoor dat de hele website optimaal blijft werken.

Veiligheid

Takties gebruikt software ter beveiliging van jouw website. Door de website up to date te houden creëren wij een goede basis. Daarnaast monitoren wij op veiligheidslekken en problemen. Uit ervaring zien wij dat er wereldwijd een constante stroom van hackers actief bezig is om websites te infiltreren. Wij voorkomen dat jouw website gehackt wordt en kunnen ondersteuning bieden wanneer dit het geval is.

Servicecontract

Takties biedt jou de mogelijkheid om een servicecontract op maat af te stemmen. Wij helpen jou aan een doorlopend veilige, up to date en geoptimaliseerde website. Jij kunt ons bereiken wanneer jij vragen of hulp nodig hebt. Service staat bij ons altijd voorop!

Ook zorgeloos jouw website online? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Contact

 • Vestigingsadres Assen

  Vaart Z.Z. 7a
  9401 GE Assen

 • Vestigingsadres Groningen

  Korreweg 186
  9715 AL Groningen

 • Telefoon & Mail

  06 24521685
  info@takties.nl

 • Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag - 09:00–18:00 uur
  Zaterdag en Zondag - Gesloten