Een persoonlijke en authentieke uitstraling.

Mooie en passende afbeeldingen zorgen voor een goede basis van jouw online en offline uitingen. Hoe krijgen deze visuele uitingen vorm?

Fotografie

In deze digitale wereld kan iedereen dat zou je zeggen, met je telefoon, tablet of camera. Aan de andere kant blijkt het maken van keuzes hierin best lastig. Hoe laat je jouw eigen smaak vallen en doe je wat commercieel het beste is? Op Google kan je genoeg afbeeldingen vinden. Mag je deze gebruiken en zijn ze van goede kwaliteit?

Eigen foto's

Wanneer je een persoonlijke en authentieke uitstraling ambiëert, is het een goede keuze om zelf foto’s te maken of te laten maken. Wanneer het beeld gelijk is aan de werkelijkheid weten mensen wat ze kunnen verwachten. Een foto van jouw bedrijfspand, de werkplaats, werkplekken, van jouw zelf of je personeel. Het maakt het plaatje compleet. Takties helpt jou met het kiezen van de juiste insteek en kan de foto’s voor jouw bedrijf schieten. Dit kan zeer divers zijn, van productfotografie, portret, een bedrijfs indruk en ga zo maar door. Wanneer wij jouw website, Socials of andere diensten beheren kan dit erg handig zijn aangezien wij de foto’s daarvoor ook kunnen gebruiken. Tevens heb je één aanspreekpunt waar je jouw vragen en ideeën neer kunt leggen.

Stockfoto’s

Is het lastig om eigen foto’s te gebruiken dan is er altijd de optie om stockfoto’s te gebruiken. Takties helpt met het selecteren van de juiste afbeeldingen voor de beste prijs. Wij hebben onze eigen databases en kennen de plekken voor afbeeldingen. Ook kunnen wij onze expertise inzetten om te kijken naar de juiste kwaliteit, formaat en bewerkingen. Zo hoef je niet zelf uren te zoeken naar een passende afbeelding, wij nemen jou het werk uit handen.

Houd er rekening mee dat je niet overal foto’s en afbeeldingen vandaan kunt halen en gebruiken. Vaak zijn hier rechten aan ontleend, waardoor de eigenaar van de afbeelding hier toestemming voor moet geven. Er zijn behoorlijk wat zaken om rekening mee te houden, dus laat je ontzorgen, Takties helpt je met genoegen verder.

Ben jij op zoek naar een partij die je helpt voor de lange termijn, welke advies geeft en snel schakelt, waar je binnen kan lopen en waar er tijd gemaakt wordt? Dan ben je bij Takties op het goede adres. Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Contact

 • Vestigingsadres Assen

  Vaart Z.Z. 7a
  9401 GE Assen

 • Vestigingsadres Groningen

  Korreweg 186
  9715 AL Groningen

 • Telefoon & Mail

  06 24521685
  info@takties.nl

 • Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag - 09:00–18:00 uur
  Zaterdag en Zondag - Gesloten