Online en meer
sinds 2012.

Takties is een webdesignbureau en online marketing bureau gevestigd in Assen en Groningen. De naam Takties komt voort uit een tactische kijk. Doelen stellen is belangrijk, ze behalen doen we samen. Aan de andere kant hoeft het niet moeilijker te zijn dan dat het al is. Daarin zijn de c en sch overbodig, TAKTIES!

Ons team van gemotiveerde en creatieve mensen helpen lokale bedrijven met hun online en offline marketing activiteiten.

Wij staan voor

Creatief, flexibel en doordacht zijn de kernwoorden die ons het beste omschrijven. Wij vinden een persoonlijke en laagdrempelige benadering het uitgangspunt van een succesvolle samenwerking. Takties verricht zijn werk op een uiterst service gerichte manier. Wij stellen de wensen van onze klanten voorop, verdiepen ons in jouw bedrijf en doelgroep. Zo bieden wij kwalitatieve en moderne websites, afgestemd op de wensen en eisen van NU. Een webomgeving waar jij, maar vooral jouw bezoekers blij van worden. Op deze wijze kunnen wij de voor jou ingezette middelen zo veel mogelijk laten opleveren.

Waar werken wij?

Takties werkt vanuit Assen en helpt bedrijven in de noordelijke provincies. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Het gros bevindt zich in Drenthe: Assen, Hoogeveen, Meppel en Emmen. Ook al is jouw bedrijf niet gevestigd in het noorden, wij gaan uitdagingen in de rest van het land niet uit de weg.

Ben jij op zoek naar een partij die je helpt voor de lange termijn, welke advies geeft en snel schakelt. Waar je binnen kan lopen en waar er tijd gemaakt wordt? Dan bent je bij Takties op het goede adres. Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Contact

 • Vestigingsadres Assen

  Vaart Z.Z. 7a
  9401 GE Assen

 • Vestigingsadres Groningen

  Korreweg 186
  9715 AL Groningen

 • Telefoon & Mail

  06 24521685
  info@takties.nl

 • Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag - 09:00–18:00 uur
  Zaterdag en Zondag - Gesloten