Wat is webdesign?

Webdesign is het ontwerp en grafische opmaak van de algehele website waarmee rekening wordt gehouden met de functionaliteit en gebruikersgemak van de bezoekers. Takties helpt lokale ondernemers in Assen en Groningen om het beste uit hun website te halen!

Eerste indruk

De eerste indruk van je bedrijf is in 1 seconde gemaakt, deze blijft hangen. Het website ontwerp is dus erg belangrijk! Tegenwoordig kijken de meeste mensen eerst even online. Het uiterlijk van jouw website is dus cruciaal! Iedereen heeft zijn eigen smaak, ook als het op een website aankomt. Hierdoor beoordelen we een website op onze eigen wijze.

Takties Assen weet wat er bij jouw branche en product of dienst past. Daarbij ontwerpen wij de website zo dat deze voldoet aan de verwachting van de bezoeker / (potentiële) klant. Wij kijken naar jouw eigen ideeën en zetten deze in combinatie met onze eigen inbreng om in het ultieme ontwerp van jouw website.

Webdesign en functionaliteit

Aangezien het ontwerp van de website de fundering is van de indeling en algehele structuur, is deze fase ontzettend belangrijk. Als een website niet handig werkt, heeft het uiterlijk geen enkele toegevoegde waarde. De bezoeker gaat er alsnog vandoor.

Responsive Website

Smartphone, tablet, kleine laptops, grote breedbeeldschermen, het internet wordt volop gebruikt. Hier speelt een responsive website ontwerp op in. Knoppen moeten op de juiste plek zitten, contactgegevens toegankelijk en de website moet snel laden / en weinig data verbruiken.

Takties Assen bouwt jouw website zodat deze zich aanpast aan de verschillende beeldschermformaten en browsers. Tevens kijken wij naar de beste indeling zodat deze contact, leads, aanvragen of offertes gaat genereren.

Takties helpt de lokale ondernemer in Assen en Groningen met het ontwerpen van een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website. Wij staan voor service en kwaliteit, open communicatie en de beste resultaten.

Interesse in onze webdesign diensten? Neem contact met ons op.

Contact

 • Vestigingsadres Assen

  Vaart Z.Z. 7a
  9401 GE Assen

 • Vestigingsadres Groningen

  Korreweg 186
  9715 AL Groningen

 • Telefoon & Mail

  06 24521685
  info@takties.nl

 • Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag - 09:00–18:00 uur
  Zaterdag en Zondag - Gesloten