10 jaar TAKTIES!

Voor jezelf beginnen, spannend! Eind 2012 was het zover, Takties Online Marketing & Optimalisatie werd geboren. Van plan naar doen! Inmiddels doen we alweer 10 jaar en bloeien we op onze mooie plek aan de Vaart ZZ in Assen. Wat een belevenis, de tijd is voorbij gevlogen. Toch is er heel veel gebeurd. Om je een idee te geven, zo zijn de afgelopen 10 jaar ongeveer verlopen:

Thuis en Flex

Vanuit huis, in Kloosterveen Assen, werd de allereerste start gemaakt met Takties. Lokale ondernemers helpen met hun online bezigheden was het motto. In de wijk werd ongeveer elke ondernemer benaderd die er woonachtig was en zo een fundering gelegd voor het bedrijf. Het thuiswerken werd na een jaar gecombineerd met een flexplek in de Drentse Zaak om zo privé en zakelijk wat meer te scheiden. Hier werd al snel duidelijk dat wij mensen moesten gaan aantrekken om verder door te zetten met het bedrijf.

Team Takties

In 2014 werd hier de aanzet toe gedaan en konden wij ons in augustus vestigen in de Admiraal aan de A28. In een klein kantoor met een spreekruimte begonnen we ons verder te professionaliseren. Al vrij vlot vonden we een toffe locatie met meer ruimte aan de Weverstraat. Takties had zijn plek gevonden, ons klanten bestand en dienstverlening werden uitgebreid en we maakten de volgende stap. Naast webdesign en optimalisatie gingen we ons ook meer bezighouden met Social media, adverteren / reclame en grafisch werk. We begonnen met stagiaires te werken om zo scholieren te helpen en tevens nieuw personeel en kennis aan te trekken.

Verandering kun je op vertrouwen

Begin 2017 was het tijd om door te stomen naar een nieuwe plek. Aan de Zeilmakerstraat vonden we een leuk nieuw onderkomen dat goed paste bij onze bezetting en plannen. Door te werken met stagiaires en inleen personeel hadden we goede basis voor onze projecten. Stefan en Daniel als vaste basis met een los vaste schil eromheen.

Corona en meer

Corona! Wat een rare tijden waren dit opeens. Vanaf de zomer van 2020 gingen wij een andere koers varen. We verhuisden naar de Industrieweg om hier door te pakken en maakten plannen om in het buitenland te gaan werken. Helaas werd vliegen op een gegeven moment haast onmogelijk, waardoor deze plannen stranden. Aanpassen en doorgaan was onze manier om hier mee om te gaan.

‘t Pakhoes

Dit bracht ons op nieuwe frisse ideeën, welke we nu met volle plezier aan het uitvoeren zijn aan de de kop van de Vaart te Assen. Vanuit ons monumentale pakhuis zijn we met volle energie en creativiteit aan het creëren. Er staan super toffe dingen klaar, waar we jullie op korte termijn kennis mee laten maken. Op naar de volgende 10 jaar, volle kracht vooruit!

Contact

 • Vestigingsadres Assen

  Vaart Z.Z. 7a
  9401 GE Assen

 • Vestigingsadres Groningen

  Korreweg 186
  9715 AL Groningen

 • Telefoon & Mail

  06 24521685
  info@takties.nl

 • Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag - 09:00–18:00 uur
  Zaterdag en Zondag - Gesloten