Verandering is het enige constante in het leven.

SEO onderhoud zorgt voor een goede positie die blijft! Ranking in de zoekresultaten van de zoekmachines veranderen constant. Wanneer je eenmaal een goede positie hebt verkregen betekent dit niet dat deze blijvend is. Takties helpt jou hierbij.

Blijvend resultaat?

Het eenmalig optimaliseren van jouw website in de zoekmachines garandeert geen blijvend resultaat. Aangezien er dagelijks nieuwe websites bij komen, verandert er veel binnen de resultaten van een zoekmachine. Ook binnen je branche zullen er nieuwe websites en pagina’s bij komen. Ga er van uit dat jouw concurrenten net zo hard hun best doen om in de top 10 te komen. Zij zoeken ook in de zoekmachines en zullen hier ook gepaste actie op ondernemen.

Onderhoud is cruciaal

Takties houdt ranking en concurrentie voor je in de gaten en zorg op gepaste wijze voor een stabiele ranking. Tevens houden we er rekening mee dat Zoekmachines constant bezig zijn met het verbeteren van de gebruikerservaring. Binnen deze aanpassing moet jouw website meegaan.

Takties houdt jouw website zoekmachine vriendelijk

Dit kan zijn in techniek, binnen de content en op het gebied van links. Zo besteden wij voor een heel aantal klanten maandelijks tijd aan het onderhouden van zoekmachine optimalisatie traject. Dit onderhoud zorgt voor stabiliteit en geeft de grootste kans op een goede ranking.

Hoger dan de concurrent?

Zoekmachines kijken naar de meest relevante informatie over een bepaald onderwerp. De beste informatie is het meest interessant voor de zoeker. Door de inhoud van jouw website bij te houden laat je zien aan de zoekmachines dat jij een specialist bent binnen jouw vak. De zoekmachine zal je hiervoor belonen door een hogere ranking toe te kennen. Hiermee ben je de concurrent te slim af en zorgt het regelmatig aanvullen van content voor een goede positie. Wij regelen dit voor jou!

Door ons te verdiepen in jouw bedrijf en producten kunnen wij jouw website optimaal onderhouden voor de zoekmachines. Daar is jouw inbreng voor nodig en hier zal dan ook regelmatig overleg over zijn. Takties zet de nodige stappen om jouw vindbaarheid in de zoekmachine te behouden en uit te bouwen. Zo kunt jij je richten op je eigen werkzaamheden en alsnog heb je op de achtergrond een goed vindbare website.

Wil je weten wat wij kunnen doen voor jouw bedrijf ogv zoekmachine optimalisatie? Wij plannen graag een vrijblijvende afspraak met jou in om te kijken naar de mogelijkheden.

Contact

 • Vestigingsadres Assen

  Vaart Z.Z. 7a
  9401 GE Assen

 • Vestigingsadres Groningen

  Korreweg 186
  9715 AL Groningen

 • Telefoon & Mail

  06 24521685
  info@takties.nl

 • Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag - 09:00–18:00 uur
  Zaterdag en Zondag - Gesloten