Online marketing voor lokale ondernemers.

Waar loop je tegenaan?

Je bent lekker aan het ondernemen, je producten of diensten aan het wegzetten en mensen blij aan het maken. Toch komen er nog veel andere zaken kijken bij het ondernemersschap. Ook soms taken die verder van je af staan. Als je daar nou geen zin, tijd of verstand van hebt? Wat dan? Schakel de hulp in van een partner en maak het jezelf makkelijk! Hieronder een aantal van die standaard dingen:

Degene die mijn website heeft gebouwd is niet bereikbaar

Je wilt een simpele wijziging doorvoeren op je website. Je hebt van jouw website bouwer inloggegevens gekregen van Wordpress of iets dergelijks, maar ja daar heb je een paar keer iets mee gedaan. De laatste x was trouwns een half jaar geleden, hoe werkt dat ook alweer. Zelf doen is dus lastig! Nu bel je jouw webbouwer en hij neemt niet op en belt niet terug. Je mailt, geen reactie. DIT GAAT NIET WERKEN.

Kies bij het maken van een website voor een gedegen partij die al een tijd bestaat en waarbij je het gevoel hebt dat dit ook zo blijft de aankomende 5 jaar. Niet alleen iemand die iets kan maken maar ook service kan bieden. Volg je gevoel hierin. Vaak is goedkoop duurkoop, want tijd is ook geld! Kom jij er nou als lokale ondernemer helemaal niet meer uit? Bel ons!

Onze website blijft maar hetzelfde, er gebeurd helemaal niets verfrissends

In heel veel gevallen staat de website van een lokale ondernemer stil. Er worden geen nieuwtjes verteld, geen nieuwe diensten of producten geplaatst of blogs geschreven. Dit is cruciaal om bezoekers aan te trekken en een goede positie in Google te krijgen en behouden. Onze tip: maak het niet te moeilijk. Schrijf zoals het is en schroom niet om het te plaatsen. Kom je er nou zelf helemaal niet aan toe. Maak afspraken met een partij die je helpt met schrijven of plaatsen. Waarmee je ideeën bespreekt een bijvoorbeeld 1 x in de 2 maanden om tafel zit om dit soort zaken te plannen. Hulp nodig? Bel ons!

Waarom staat mijn bedrijf niet op de eerste pagina in de zoekresultaten van Google?

Vaak heeft het met 3 dingen te maken:

 • De site is technisch niet goed geoptimaliseerd, is bijvoorbeeld traag, afbeeldingen zijn groot of links werken niet.
 • De content, dus de tekst op jouw site sluit niet aan bij de zoektermen waar je op zoekt in Google. Is de metadata eraan gekoppeld ook relevant en sluit deze aan?
 • Daarnaast de autoriteit van de website, met andere woorden linken er gezonde en relevante website naar de jouwe.

Kijk naar jouw concurrenten die wel in de top 10 staan, wat doen zij anders? Het kan een hele zoektocht zijn waarvan je heel veel kunt leren. Kom je er nou niet uit? Wij helpen je verder.

We denken dat social media belangrijk is maar hebben geen idee hoe?

Er zijn behoorlijk wat opties heden ten dagen. Kijk naar jouw doelgroep, op welk platform zit deze. Wanneer je op Google zoekt vind je eindeloos veel informatie over de verschillende social media en hun cijfers. Je kunt ook gewoon weg een profiel aanmaken en het proberen. Afkijken is een must, je hoeft het niet allemaal zelf te bedenken. DOEN! Is het te tijdrovend of vind je het spannend? Wij helpen graag verder.

Onze website genereert geen bezoekers, afspraken of klanten.

Er zijn verschillende redenen mogelijk maar de 2 belangrijkste zijn wel:

De website is niet goed vindbaar. Denk aan zoekmachines, social media andere reclame of marketing uitingen. Zie het als een visitekaartje: Wanneer deze gedrukt zijn en je hebt ze op je bureau staan in een mooi klein doosje, leveren ze nog niks op. Op het moment dat je ze gaat rondstrooien ontstaan er kansen. Wanneer je ze aan de juiste mensen geeft ontstaan er deals.

Wanneer jouw site wel bezoekers heeft maar geen klanten of prospects oplevert, kan het ook zijn dat deze qua opbouw niet aanzet tot actie. Dit kan te maken hebben met teksten, kleuren, plekken waar knoppen zitten of juist niet. Door hier slim over na te denken zal de bezoeker op de juiste plek komen en tevens met jou in contact. Lukt het nou niet om dit voor elkaar te krijgen? Laat het ons doen!

We hebben dit stukje tekst luchtig proberen te schrijven, om ons hiermee te verplaatsen in het dagelijkse. Logischerwijs kun je niet alles zelf en heb je als ondernemer soms hulp nodig. Zoek je een partij die kan meedenken en jouw ontzorgd? Dat zijn wij!

Contact

 • Vestigingsadres Assen

  Vaart Z.Z. 7a
  9401 GE Assen

 • Vestigingsadres Groningen

  Korreweg 186
  9715 AL Groningen

 • Telefoon & Mail

  06 24521685
  info@takties.nl

 • Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag - 09:00–18:00 uur
  Zaterdag en Zondag - Gesloten